VIDEO Floyd "Money" Mayweather si naplno užíva svoj dôchodok

NETKY.SK • 11 November 2015, 17:26 • 2 min
VIDEO Floyd "Money" Mayweather si naplno užíva svoj dôchodok

LAS VEGAS – Bývalý americký boxer Floyd "Money" Mayweather nechal svojich fanúšikov nahliadnuť do svojho súkromia a ukázal im ako si užíva dôchodok v spoločnosti sporo odetých žien.

slovakia

left justify in out

Tridsaťosemročný bývalý boxer ukončil svoju kariéru s bilanciou 49-0, keď vo svojom poslednom zápase v septembri porazil André Berta. Teraz zverejnil video, na ktorom v skorých ranných hodinách hádže bankovky na twerkujúce polonahé ženy, s titulkom: "Iba obyčajná domáca párty o 5:16 pre pána Môj život je h*vno."

 

 

Just a normal house party at 5:16am for Mr. My Life is the Sh*t Music by: @liljamez Film credit: @jpconnected www.themoneyteam.com

Video uverejnené používateľom Floyd Mayweather (@floydmayweather),



Prezývku "Money" nemá len tak pre nič za nič. Mayweatherov zápas s Mannym Pacquiaom mal najvyššie tržbyvšetkých čias a obaja účastníci si rozdelili sumu 300 miliónov dolárov v pomere 60:40 v prospech Američana.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies