Floyd Mayweather sa vracia do ringu. Jeho súperom bude populárny youtuber

NETKY.SK • 2 Jún 2021, 15:57 • 2 min
Floyd Mayweather sa vracia do ringu. Jeho súperom bude populárny youtuber

Priaznivci boxu si 6. júna prídu na svoje. Do ringu sa vráti jeden z najlepších boxerov histórie Floyd „Money“ Mayweather, ktorý si zmerá sily s youtuberom Loganom Paulom.

slovakia

left justify in out

Zápas sprevádzajú kontroverzné udalosti. Na tlačovej konferencii v Miami, ktorá sa uskutočnila v máji, sa do potýčky s Mayweatherom dostal Paulov brat Jake, zhodou okolností amatérsky boxer, ktorý mu vzal z hlavy šiltovku a slovne ho napadol. Do následnej bitky sa zapojilo viacero ľudí z oboch táborov a Jake Paul za svoje „vyrývanie“ schytal niekoľko úderov do tváre.

 

 

„Jedna vec je propagovať zápas a hovoriť si rôzne veci. Ale niečo úplne iné je takýmto spôsobom ma znevážiť,“ prezradil nahnevaný Mayweather. „Budem k vám úprimný, absolvoval som tri ľahké zápasy medzi profesionálmi, zatúžil som teda po nejakom skutočnom napätí. Jeden z jeho tridsiatich bodyguardov ma trafil priamo do oka, rešpekt,“ vyjadril sa Paul.

 

Pred zápasom sa teda viac hovorilo o bratovi Logana Paula, súboj však bude mať špeciálnu príchuť, pretože Mayweather sa objaví v ringu po prvýkrát od víťazstva nad Conorom McGregorom v roku 2017. Boxer, ktorý má na konte 50 víťazstiev a ani jednu prehru bude síce favoritom stretnutia, v jeho neprospech ale budú hrať fyzické parametre súpera, ktorý je o 15 centimetrov vyšší.

 

 

Mayweather si takýmto spôsobom pripomenie svoju fantastickú kariéru, ktorá z neho v roku 2018 urobila najlepšie zarábajúceho športovca sveta. Držiteľ pätnástich svetových titulov zarobil spoločnostiam počas rokov takmer dve miliardy amerických dolárov a prekonal aj legendárne mená ako Mike Tyson, Evander Holyfield, Lennox Lewis či Oscar De La Hoya.

 

Ďalším lákadlom podujatia je debutový zápas Chada Johnsona, bývalého hráča Cincinnati Bengals v zámorskej NFL.

 

 

Hlavná karta

 

Floyd Mayweather vs Logan Paul

Badou Jack vs Dervin Colina

Jarret Hurd vs Luis Arias

Chad Johnson vs Brian Maxwell

 

Prelims

 

Jean Torres vs. Zack Kuhn
Adrian Benton vs. Pedro Cruz
Micky Scala vs. Adam Ramirez
Viddal Riley vs. Quintell Thompson
Jalil Hackett vs. Angelo Diaz
Dorian Khan Jr. vs. Jonathan Conde



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies