Florida chystá zmeny: Odíde aj Kopecký?!

NETKY.SK • 11 Marec 2013, 15:09 • 2 min
Florida chystá zmeny: Odíde aj Kopecký?!

SUNRISE - Po slabučkých výkonoch v prvej polovici skrátenej základnej časti NHL je generálny manažér Floridy Panthers Dale Tallon pripravený urobiť potrebné rošády vo svojom tíme. Na základe jeho vyhlásenia by sa výmeny mohli dotknúť väčšiny členov floridského kádra, vrátane slovenského hokejistu Tomáša Kopeckého.

slovakia

left justify in out

Iba štyria talentovaní mladíci si môžu byť istí, že sa vyhnú trejdom. "Zostanú brankár Jakob Markström, obranca Erik Gudbranson a útočníci Jonathan Huberdeau a Drew Shore. U ostatných sa výmenám brániť nebudeme," mal podľa denníka Ottawa Sun povedať Tallon.

Panthers po vlaňajšom postupe do play off zaostávajú v tejto sezóne ďaleko za očakávaniami, aktuálne figurujú na samom chvoste tabuľky Východnej konferencie. Kopecký je s 10 gólmi druhým najlepším strelcom a s 16 bodmi tretím najproduktívnejším hráčom "The Cats".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona