FlixBus spustí z Bratislavy nové spojenie do chorvátskej Slavónie

NETKY.SK • 21 Marec 2018, 11:56 • 2 min
FlixBus spustí z Bratislavy nové spojenie do chorvátskej Slavónie

BRATISLAVA - Autobusový dopravca FlixBus spojí od štvrtka 22. marca Bratislavu s chorvátskym regiónom Slavónia. Autobusy budú zastavovať aj na letisku v Budapešti.

slovakia

left justify in out

"Toto spojenie slovenským zákazníkom prináša možnosť navštíviť región východného Chorvátska, kam sa predtým bolo ťažké dostať," priblížila hovorkyňa spoločnosti Martina Čmielová.

 

Trasa autobusov povedie z Prahy cez Brno - Bratislavu - Budapešť - Budapešť letisko - Beli Manastir - Osijek - Dakovo až do Slavonskeho Brodu. Dopravca počíta s frekvenciou spojov sedemkrát do týždňa oboma smermi.

 

Z Bratislavy budú autobusy vyrážať o 14.00 h a zo Slavonskeho Brodu späť budú odchádzať denne o 7.45 h. Cesta potrvá približne deväť hodín.

 

Slavónsko leží na pomedzí hraníc Chorvátska, Srbska a Bosny a Hercegoviny, v oblasti medzi riekami Drávou, Sávou a Dunajom. Turistickým aj ekonomickým centrom regiónu je stotisícové mesto Osijek.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona