Flint z The Prodigy poprel účasť na honoch na líšky

NETKY.SK • 4 Január 2016, 12:00 • 2 min
Flint z The Prodigy poprel účasť na honoch na líšky

LONDÝN - Spevák anglickej formácie The Prodigy Keith Flint poprel správy, podľa ktorých sa zúčastnil na honoch na líšky. Tie sú od roku 2005 vo Veľkej Británii zakázané.

slovakia

left justify in out

"Na margo príbehu, ktorý o mne teraz koluje - áno, žijem v Essexe a mám niekoľko koní. Bol som na miestnej poľovačke, len sme jazdili, žiadne zviera sme neulovili ani nezabili, takže mám čisté svedomie," uviedol hudobník.


O údajnej záľube 46-ročného interpreta informoval britský denník Daily Mail odvolávajúc sa na nemenovaný zdroj. Na správy následne upozornilo prostredníctvom videa aj hnutie Anonymous. V príspevku číta zamaskovaný muž list, v ktorom okrem iného vyhlásil, že hnutie speváka "politicky zničí".


Keith Flint sa preslávil v spomínanej formácii The Prodigy, ktorá vznikla v roku 1990 v meste Braintree a jej súčasnú zostavu tvoria okrem speváka aj Liam Howlett a Maxim. Na konte majú štúdiovky Experience (1992), Music For The Jilted Generation (1994), The Fat Of The Land (1997), Always Outnumbered, Never Outgunned (2004), Invaders Must Die (2009) a The Day Is My Enemy (2015), pričom okrem prvej menovanej sa všetky umiestnili na prvej priečke britského albumového rebríčka. Ten okrem toho dobyli aj s kompiláciou Their Law: The Singles 1990 - 2005 (2005). Medzi ich najväčšie hity patria skladby ako No Good (Start The Dance), Voodoo People, Firestarter, Breathe, Smack My Bitch Up či Omen. Na konte majú napríklad dve BRIT Awards, tri MTV Video Music Awards, päť MTV Europe Music Awards či dve nominácie na Grammy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies