Fletcher na odchode z Manchestru United

NETKY.SK • 23 Január 2015, 09:49 • 2 min
Fletcher na odchode z Manchestru United

MANCHESTER - Škótsky futbalový reprezentant v službách anglického Manchestru United Darren Fletcher by mohol čoskoro zmeniť zamestnávateľa.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný rodák z mesta Dalkeith, ktorý v organizácii United figuruje od svojich jedenástich rokov, nedostáva v ostatnom čase veľa príležitostí v zostave holandského trénera Louisa van Gaala. Od minuloročného augusta nenastúpil v základnej zostave ManUtd a predstavil sa iba v 11 dueloch. "Je prestupový mesiac, takže človek nikdy nevie," povedal o celej záležitosti Van Gaal. Záujem o Fletchera, ktorého v minulosti sužovali početné zdravotné patálie, prejavilo hneď niekoľko anglických klubov a španielska Valencia. Oficiálne sa o hráča zaujímajú zástupcovia klubu West Bromwich Albion.

 

"Fletcher rokuje s troma alebo štyrmi klubmi. Prejavili sme záujem a predostreli ponuku. Rozhodnutie je na ňom," cituje vyhlásenie trénera WBA Tonyho Pulisa portál football365.com. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona