Flavor Flava obvinili z jazdy pod vplyvom omamných látok

NETKY.SK • 23 Júl 2015, 10:04 • 2 min
Flavor Flava obvinili z jazdy pod vplyvom omamných látok

LOS ANGELES - Amerického rappera Flavor Flava obvinili zo šoférovania pod vplyvom alkoholu, prekročenia rýchlosti a tiež toho, že mal v aute otvorenú fľašu alkoholu.

slovakia

left justify in out

Stalo sa tak dva mesiace po tom, ako ho zatkli v Las Vegas. Päťdesiatšesťročného člena skupiny Public Enemy zastavila 21. mája polícia pôvodne pre rýchlu jazdu, keďže šiel rýchlosťou 73 míľ za hodinu (117 kilometrov za hodinu) v zóne, kde je najvyššia povolená rýchlosť 65 míľ za hodinu (104 kilometrov za hodinu). Pri následnej prehliadke vozidla našli policajti okrem spomínanej otvorenej fľaše alkoholu aj marihuanu, pričom rapper nemal platný technický a vodičský preukaz a taktiež vyzeral byť pod vplyvom omamných látok. Policajti ho preto zatkli a previezli do väzby, odkiaľ ho po zaplatení kaucie 7000 dolárov prepustili.


Flavor Flav, vlastným menom William Jonathan Drayton Jr., sa preslávil v spomínanej hip-hopovej skupine Public Enemy, ktorá vznikla v roku 1982. Medzi ich najúspešnejšie albumy patria It Takes A Nation Of Millions To Hold Us Back (1988), Fear Of A Black Planet (1990) a Apocalypse 91... The Enemy Strikes Black (1991). Tento mesiac vydali nový album Man Plans God Laughs. V roku 2013 ich uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy. Flavor Flav má na konte tiež eponymnú sólovku, známu aj pod názvom Hollywood (2006).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies