Flavor Flav z Public Enemy možno pôjde za mreže

NETKY.SK • 27 Máj 2012, 22:32 • 2 min
Flavor Flav z Public Enemy možno pôjde za mreže

Flavor Flav z Public Enemy možno pôjde za mreže - Krimi Americký rapper Flavor Flav, známy najmä ako člen skupiny Public Enemy, možno pôjde do väzenia. Hudobník s občianskym menom William Jonathan Drayton, Jr.

slovakia

left justify in out

img

Americký rapper Flavor Flav, známy najmä ako člen skupiny Public Enemy, možno pôjde do väzenia. Hudobník s občianskym menom William Jonathan Drayton, Jr. totiž dlhuje na výživnom 111 186 amerických dolárov (v prepočte približne 88 623 eur). Platiť zabudol Angie Parker za starostlivosť o ich tri deti. Výživné je na základe ich dohody stanovené na 837 dolárov na týždeň (667 eur). Flavor Flav sa navyše tento týždeň neukázal na súde a tak úrady navrhli rappera poslať na 180 dní za mreže. Okrem toho by mu mohli vziať pas a vodičský preukaz. Rapper sa musí na súd v meste Albany dostaviť v náhradnom termíne a to 19. júna.

Formácia Public Enemy, ktorá vznikla v roku 1982, absolvovala počas 30 rokov na scéne viac ako 1300 vystúpení vo vyše 40 krajinách v rámci viac ako 55 turné. Ich producentský tím The Bomb Squad vytvoril kedysi novátorský zvuk zložený z neidentifikovateľných samplov, chaotického hluku, ostrých, prekvapivých strihov, prenikavých sirén, funkových melódií a neustávajúcich beatov. Charakteristickou postavou skupiny je popri lídrovi Chuckovi D jeho spoločník Flavor Flav, ktorý nosieva komické obrovské okuliare a na krku veľké hodiny. Public Enemy sa preslávili politickým aktivizmom, kritikou sociálnych pomerov a to predovšetkým v afroamerickej komunite. Podľa magazínu Rolling Stone patria medzi 50 najvýznamnejších kapiel a umelcov hudobnej histórie. Oceňované sú predovšetkým ich albumy It Takes A Nation of Millions to Hold Us Back (1988) a Fear of a Black Planet (1990). Veľmi známou je ich pieseň Fight the Power z filmu Konaj správne (1989) režiséra Spikea Leeho či He Got Game. Zatiaľ posledný štúdiový album How You Sell Soul to a Soulless People Who Sold Their Soul? vydali v roku 2007. Skupina Public Enemy je potvrdeným interpretom 16. ročníka slovenského festivalu Pohoda, ktorý sa bude konať 7. až 9. júla na letisku v Trenčíne.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies