Flašíkovú-Beňovú obťažoval na Facebooku úchyl: Raz možno niekomu naozaj ublíži

NETKY.SK • 25 August 2016, 13:21 • 2 min
Flašíkovú-Beňovú obťažoval na Facebooku úchyl: Raz možno niekomu naozaj ublíži

BRATISLAVA – Sociálne siete poskytujú veľmi veľký priestor rôznym úchylákom. S jedným má nepríjemné skúsenosti aj europoslankyňa Monika Falšíková-Beňová.

slovakia

left justify in out

Političku obťažoval na facebooku jeden úchyl, ktorý jej dokonca poslal do správy aj fotky mužských genitálií. K fotografiám pridal aj sexuálne návrhy.

 

„Sú okamihy, kedy sa vskutku na FB pobavíte. Napríklad ja pred chvíľkou, keď mi tento týpek poslal hneď tri fotky jeho "penisu" aj s príslušným dovetkom o tom " ako mi to urobí" Ale tak asi chcel vyzdieľať, tak zdieľam ako to bolo s tým že ľuďom šibe, či čo..,“ napísala Flašíková-Beňová na facebooku.

 

 

 

Na záver svojho príspevku europoslankyňa aj jednu radu pre všetkých: „Nenechajte sa nikdy obťažovať a netvárte sa, že však to nič, to je len nejaký blbeček. Raz to urobí na FB a raz možno niekde v noci na ulici niekomu naozaj ublíži.“ 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona