Flašíková: Na sneme kritizovala slabú angažovanosť pri eurovoľbách

NETKY.SK • 28 Jún 2014, 13:23 • 2 min
Flašíková: Na sneme kritizovala slabú angažovanosť pri eurovoľbách

BRATISLAVA - Monika Flašíková Beňová dnes na sneme strany kritizovala podľa nej slabé angažovanie niektorých podpredsedov strany v eurovoľbách.

slovakia

left justify in out

„Tieto voľby ukázali, že s výnimkou Roberta Fica ako predsedu a Roberta Kaliňáka ako podpredsedu sa podpredsedovia v týchto voľbách veľmi nezasadili o to, aby nám so svojou účasťou pomohli,“ povedala vo svojom vystúpení europoslankyňa. Straníckych kolegov vyzvala, aby v budúcnosti v týchto voľbách viac pomohli. „Nie všetci kandidáti sú známi,“ dodala.

 

Strana Smer-SD by mala popracovať aj na svojom obraze u mladšej generácie a venovať sa aj otázkam digitálnej doby, hovoril na sneme štátny tajomník ministerstva financií Peter Pellegrini. Ten by mal nahradiť na podpredsedníckej stoličke Vladimíra Maňku. „Mladí ľudia našu stranu ešte mnohokrát považujú za zastaralú. Sme pre nich červení kméri, ktorí sa venujú len odborom a zákonníku práce,“ hovoril Pelegrini. Kandidatúru na podpredsedu strany vníma podľa vlastných slov ako obrovskú výzvu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies