Flašíková Beňová: Signál klubu Smeru bude dôležitý aj pre spoločnosť

NETKY.SK • 16 Jún 2016, 14:03 • 2 min
Flašíková Beňová: Signál klubu Smeru bude dôležitý aj pre spoločnosť

BRATISLAVA - Signál, ktorý vyšle parlamentný poslanecký klub strany Smer-SD po dnešnom zasadnutí, bude veľmi dôležitý nielen pre samotnú stranu, jej nižšie štruktúry a radových členov, sympatizantov či voličov, ale pre celú spoločnosť.

slovakia

left justify in out

Uviedla to europoslankyňa a členka strany Smer-SD Monika Flašíková Beňová na sociálnej sieti. Situácia na Slovensku je podľa jej slov veľmi vyhrotená a Smer-SD ako najsilnejšia strana by mala konečne urobiť rozhodnutie, ktoré situáciu upokojí. "Inak riskujeme naozaj veľa. Nie individuálne, lebo nahraditeľný je každý človek, ale pre celú krajinu. Niektoré rozhodnutia sa robia ťažko, je to tak, ale raz sa urobiť musia. A vyzerá to tak, že to naše už dlhší odklad nevydrží," napísala.

 

Minister vnútra Robert Kaliňák zatiaľ dôveru parlamentného poslaneckého klubu strany Smer-SD má. Novinárom to v Národnej rade SR povedal podpredseda parlamentu a predseda poslaneckého klubu Smeru-SD Martin Glváč. "Budeme hodnotiť meritum veci. Robert Kaliňák nám podá vysvetlenie, s ktorým buď budeme spokojní, alebo nebudeme. Ale zatiaľ má našu podporu,“ vysvetlil. Poslanecký klub Smeru-SD sa bude dnes zaoberať aktuálnou schôdzou parlamentu, príde časť vedenia strany a aj minister vnútra. Otázkou budúcnosti Kaliňáka sa podľa Glváča budú zaoberať stranícke orgány Smeru-SD. "Na úzkom vedení sa dohodne, kedy ich zvoláme. Budeme riešiť veci s chladnou hlavou,“ konštatoval podpredseda parlamentu. Glváč po vysvetleniach, ktoré Kaliňák zverejnil v pondelok po Koaličnej rade, nevidí dôvod, aby za ministrom nestál.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies