Flašík sa ospravedlnil Kováčovi: Viem, možno je neskoro... prepáčte pán prezident

NETKY.SK • 6 Október 2016, 12:14 • 2 min
Flašík sa ospravedlnil Kováčovi: Viem, možno je neskoro... prepáčte pán prezident

BRATISLAVA - Podnikateľ Fedor Flašík sa ospravedlnil exprezidentovi Michalovi Kováčovi za to, že mu pred skončením volebného obdobia vo funkcii hlavy štátu namontoval pred Prezidentský palác hodiny, ktoré odpočítavali čas do odchodu Kováča z úradu. Flašík tak urobil na sociálnej sieti krátko potom, ako Kováč v stredu (5. 10.) zomrel na zlyhanie srdca vo veku 86 rokov.

slovakia

left justify in out

"Sú veci v živote, ktoré urobíte v určitom čase, mieste, v určitých súvislostiach. V tom momente sa vám možno zdajú správne, možno vtipné či recesistické, alebo proste ako zákazku. Urobíte to a začne to žiť svojím životom so všetkými dôsledkami či následkami a už sa to nedá zobrať späť," napísal podnikateľ.

 

 

Podľa jeho slov sa s tým človek časom naučí žiť. "Občas sa to vynorí a vy sa to snažíte vytesniť alebo sám sebe ospravedlniť, prečo som tak konal a život beží ďalej, veď sa vlastne nič strašného nestalo. Ale dnes (5. 10.) som si na takú jednu vec spomenul práve pri smutnej správe o úmrtí pána prezidenta Michala Kováča. 'Hodiny', to bola jedna z tých vecí. Nikdy som nemal potom už príležitosť s pánom prezidentom o tom hovoriť, poznať jeho pocity a emócie, ktoré ho sprevádzali, keď sa to stalo," priznal Flašík.

 

Napriek tomu, že sa s Kováčom párkrát stretol, podnikateľ tvrdí, že táto téma nikdy nebola predmetom krátkych rozhovorov, aj keď mal stiahnutý žalúdok. "Pán prezident sa nikdy o tom nezmienil a ja som nemal odvahu. Škoda, a možno to tak malo ostať nedopovedané. Viem, možno je neskoro a možno nikdy nie je neskoro. Pán prezident, prepáčte," dodal Flašík.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies