Flamini bude chýbať Arsenalu v dôležitých dueloch, trápia ho slabiny

NETKY.SK • 29 Október 2013, 13:31 • 2 min
Flamini bude chýbať Arsenalu v dôležitých dueloch, trápia ho slabiny

LONDÝN - Futbalový stredopoliar Mathieu Flamini bude chýbať Arsenalu Londýn v najbližších dvoch-troch týždňoch pre zranenie slabín. Francúzsky legionár sa zranil v sobotňajšom ligovom zápase na pôde Crystalu Palace, kde hostia zvíťazili 2:0.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný futbalista chytil vynikajúcu formu od svojho augustového príchodu do klubu, ale určite nebude hrať v Ligovom pohári proti FC Chelsea ani v sobotňajšom ligovom súboji s Liverpoolom. "Keď budeme poznať výsledky podrobných vyšetrení, tak potom oznámime presnú dĺžku jeho absencie. Nevyzerá to na vážne svalové zranenie, ale aj slabiny vedia narobiť problémy," povedal tréner kanonierov Arsene Wenger.

Flamini, ktorý prišiel do Londýna bez odstupného z AC Miláno, si zrejme neoblečie dres Arsenalu ani v zápase Ligy majstrov proti Borussii Dortmund (6. novembra) a v Premier League proti Manchestru United (10. novembra).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies