FL: Žilinčania tesne zdolali zachraňujúcu sa Skalicu

NETKY.SK • 7 Máj 2016, 07:52 • 2 min
FL: Žilinčania tesne zdolali zachraňujúcu sa Skalicu

ŽILINA - Futbalisti MŠK Žilina uspeli vo svojom dočasnom popradskom azyle, keď v piatkovom zápase 31. kola Fortuna ligy zdolali MFK Skalica 1:0.

slovakia

left justify in out

Najtesnejšie víťazstvo pre "šošonov" bojujúcich o účasť v pohárovej Európe zariadil v 65. min najlepší strelec tímu Nermin Haskič, keď si v bezprostrednej blízkosti brankára hostí prebral loptu po prihrávke do vnútra šestnástky od Ernesta Mabouku a úspešne zakončil. Pre bosnianskeho kanoniera MŠK to bol ôsmy presný zásah v aktuálnej sezóne. Žilinčania sa posunuli v tabuľke na 4. priečku o skóre pred Trnavčanov. Skaličanom sa po piatku ešte viac vzdialila vidina záchrany v najvyššej slovenskej súťaži, kde naďalej uzatvárajú poradie.

Futbal - Fortuna liga 2015/2016 - 31. kolo - piatok:

MŠK Žilina - MFK Skalica 1:0 (0:0), hralo sa v Poprade
Gól: 65. Haskič, ŽK: 68. Dobrotka (Skalica), rozhodovali: Vnuk - Tomčík, Jenčura, 533 divákov.

 

 

Zostavy:

Žilina: Volešák - Mabouka, Švejdík, Králik, Mazáň - Pečovský, I. Díaz, Škvarka (72. Michlík) - Špalek, Haskić (87. Letič), Hlohovský (80. Káčer)
Skalica: Krnáč - Hlavatovič, Dobrotka, D. Hudák, Záhumenský - Mazan, Marek Hlinka, Neoveský (82. Ciprys), Šebesta - Piroska, Jakubek (12. P. Masaryk)

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona