FL: Žilina doma s prvou prehrou, boj o titul zďaleka nevzdáva

NETKY.SK • 20 Apríl 2015, 10:05 • 2 min
FL: Žilina doma s prvou prehrou, boj o titul zďaleka nevzdáva

ŽILINA - Boj o slovenský futbalový titul si v nedeľu poriadne skomplikoval šesťnásobný majster zo Žiliny.

slovakia

left justify in out

Hráči MŠK nečakane prehrali v domácom prostredí pod Dubňom v 26. kole Fortuna ligy 2014/2015 so Spartakom Myjava 0:1 a na druhom mieste tabuľky strácajú na lídra AS Trenčín po víkende už päť bodov. Kopaničiari uštedrili Žiline prvú domácu prehru v tejto sezóne. Do konca ročníka zostáva odohrať sedem kôl, v hre je tak stále 21 bodov. Kapitán "šošonov" a slovenský reprezentant Viktor Pečovský po nedeli ani zďaleka flintu do žita nehádže. "Vedeli sme, že Myjava k nám nepríde hrať otvorenú partiu. Na to, akú hru sme predviedli, sme mali veľa šancí. Nebolo nám ale súdené streliť gól, avšak ak chceme hrať o prvé miesto, tak musíme takéto zápasy zvládať. Ideme ďalej, troška sme si to skomplikovali, ale nevzdávame sa. Verím tomu, že Trenčín ešte potrápime," citoval ho oficiálny web MŠK.

 

Pečovského spoluhráč a stopér Milan Škriniar po nečakanom zakopnutí tvrdil, že z pohľadu Žiliny ešte boj o titul nie je stratený. "Ťažko povedať či Myjava hrala až tak dobre, alebo išlo o našu nemohúcnosť. Nemôžeme prehrať takýto zápas, asi nám chýbalo sa viac sústrediť vo finálnej fáze. Fakt neviem, ale musíme streliť gól aj nasilu, asi aj nejakou šmýkačkou. Doslova to do brány dotlačiť. Nič nie je stratené, nemáme to síce vo svojich rukách, no stále veríme," povedal Škriniar pre mskzilina.sk.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies