FL: Vittek už za Slovan nenastúpi v tejto sezóne

NETKY.SK • 12 Máj 2016, 08:32 • 2 min
FL: Vittek už za Slovan nenastúpi v tejto sezóne

BRATISLAVA - Slovenský futbalový reprezentant a hráč ŠK Slovan Bratislava Róbert Vittek nebude pre zranenie "belasým" k dispozícii v zostávajúcich dvoch dueloch tejto sezóny najvyššej slovenskej súťaže - v 32. kole na pôde Michaloviec (hrá sa v piatok 13. 5.) a v derniére 20. mája na ihrisku NTC SFZ v Senci proti Podbrezovej.

slovakia

left justify in out

Ako je známe, v nedeľňajšom stretnutí na Pasienkoch proti Trenčínu (0:4), po ktorom získali hráči AS majstrovský titul vo Fortuna lige, si 34-ročný skúsený útočník podvrtol pravé koleno a v 37. min musel pre bolesti nútene odstúpiť zo stretnutia. "Robo v utorok absolvoval magnetickú rezonanciu a ďalšie odborné vyšetrenia v nemocnici, relevantný výstup nemáme. Čakáme, čo bude. Aj v súvislosti s tým, že národný tím sa onedlho predstaví na majstrovstvách Európy vo Francúzsku," uviedol v stredu podvečer pre agentúru SITA viceprezident ŠK Slovan Bratislava Petr Kašpar na margo s 23 gólmi historicky najlepšieho kanoniera slovenskej reprezentácie a doplnil: "Isté je, že Vittek už v lige nenastúpi v tejto sezóne, momentálne rehabilituje. Aj keby bol zdravotne v poriadku, niektorí naši hráči - reprezentanti dostanú voľno. Príležitosť ukázať sa na trávniku budú mať v závere tohto ligového ročníka aj ďalší futbalisti."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona