FL: Vittek už v tejto sezóne nenastúpi, nechce nič uponáhľať

NETKY.SK • 6 Máj 2015, 13:50 • 2 min
FL: Vittek už v tejto sezóne nenastúpi, nechce nič uponáhľať

BRATISLAVA - Futbalista ešte stále úradujúceho slovenského majstra ŠK Slovan Bratislava Róbert Vittek už pravdepodobne nenastúpi na trávnik v tejto ligovej sezóne 2014/2015.

slovakia

left justify in out

Ako je známe, skúsený 33-ročný útočník (nar. 1. apríla 1982) si dres "belasých" naposledy obliekol 23. novembra 2014 doma proti Myjave (0:1) v rámci 18. kola Fortuna ligy, keď mal na rukáve kapitánsku pásku. Ďalším štartom Vitteka zabránilo jeho "problémové" koleno, ktoré však už rodáka z Bratislavy netrápi.

 

"Postupne si pridávam záťaž a som rád, že na to reaguje veľmi dobre. Pripravujem sa s kondičným trénerom a partiou kamarátov, trénujem deň po dni stále viac a viac. Nechcem však špekulovať, kedy by som sa mohol vrátiť do zápasového kolotoča. Uvidíme, čo bude v lete," citoval web fortunaliga.sk slová Róberta Vitteka, ktorý na margo návratu do súťažného diania ešte v tomto ročníku doplnil: "Nechcem nič uponáhľať. Uvidíme, čo prinesú najbližšie dni. Neviem, či má význam, aby som sa vrátil na posledných päť kôl, v ktorých už takmer o nič nepôjde. Pre mňa je najdôležitejšie to, aby som sa dal na sto percent do poriadku." 

 

Už takmer šesťmesačnú pauzu sa strelec štyroch gólov na MS 2010 v JAR a s 23 presnými zásahmi najlepší kanonier reprezentácie SR v histórii štátnej samostatnosi snaží brať športovo. "V živote sa stávajú aj horšie veci," zdôraznil Vittek, ktorý ako hráč Slovana Bratislava nechýbal na nedeľňajších oslavách 96. výročia založenia klubu. "Prial by som Slovanu, aby sa vrátil tam, kam patrí. Aby sa už neopakovala taká sezóna, ako je táto a konečne sa už postavil nový štadión," dodal Róbert Vittek, ktorý v najcennejšom drese nastúpil v 80 stretnutiach a na klubovej úrovni pôsobil v Nemecku, Francúzsku a Turecku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies