FL: V Skalici chcú zvýšiť kapacitu štadióna o 1600 miest

NETKY.SK • 18 August 2015, 12:56 • 2 min
FL: V Skalici chcú zvýšiť kapacitu štadióna o 1600 miest

SKALICA - Futbalisti Skalice síce viedli v 6. min nedeľňajšieho zápasu 5. kola Fortuna ligy nad Spartakom Trnava 2:0, nováčik najvyššej súťaže sa však pri premiére na domácom trávniku proti "andelom" netešil z víťazstva. Prítomných 3105 divákov v hľadisku videlo napokon tesnú prehru "Záhorákov" 2:3.

slovakia

left justify in out

Únia ligových klubov (ÚLK) ako riadiaci orgán najvyššej súťaže spolu s členmi komisie športových ihrísk Slovenského futbalového zväzu (SFZ) vyjadrili súhlasné stanovisko so skalickým štadiónom a odohraním stretnutia 5. kola proti Trnave. Ako je známe, klub MFK Skalica dostal polročnú výnimku na vybudovanie umelého osvetlenia.

 

"Snažili sme sa v rámci našich možností odstrániť nedostatky, na ktoré poukázali pred začiatkom tejto sezóny zástupcovia ÚLK a SFZ. Myslím si, že sme v klube urobili kus poctivej práce, k dispozícii je teraz útulný štadiónik s kapacitou 1507 miest na sedenie," informoval agentúru SITA športový manažér MFK Skalica Roman Čavojský.

 

Čo nevidieť príde v Skalici aj k zvýšeniu kapacity štadióna. Podľa informácie na oficiálnej internetovej stránke klubu sa od januára 2016 plánuje s rozšírením tribúny o 1600 miest. "Ďakujeme všetkým fanúšikom, ktorí prišli v nedeľu podporiť našich futbalistov. Teší nás veľký záujem o skalický futbal a plne si uvedomujeme, že vzhľadom k udržaniu určitého komfortu pre divákov je potrebné navýšiť kapacitu štadióna. Od januára 2016 plánujeme začať s rozširovaním tribúny. Tieto úpravy budú trvať približne dva mesiace a výsledkom bude zvýšenie kapacity štadióna o 1600 miest," uvádza skalický klubový web.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona