FL: V piatok "belasá" kvapka krvi a dražba dresu Jána Muchu

NETKY.SK • 30 November 2015, 16:18 • 2 min
FL: V piatok "belasá" kvapka krvi a dražba dresu Jána Muchu

BRATISLAVA - V rámci akcie Vianočná kvapka krvi už tradične darujú najvzácnejšiu tekutinu aj futbalisti a zamestnanci ŠK Slovan Bratislava. V piatok 4. decembra od 8.00 h sa v bratislavskom Primaciálnom paláci uskutoční tradičné podujatie Vianočná kvapka krvi deťom.

slovakia

left justify in out

Už po šiesty raz je partnerom tejto akcie, ktorej cieľom je pomôcť pacientom detskej onkológie v nemocnici na Kramároch, aj futbalový klub ŠK Slovan Bratislava. Najcennejšiu tekutinu prídu darovať hráči a tréneri, ale aj zamestnanci ŠK Slovan.

 

Hráči a zamestnanci ŠK Slovan Bratislava sa rozhodli pomôcť chorým deťom aj formou finančnej zbierky. Jej výťažok symbolicky odovzdajú zástupcovia klubu predstaviteľovi OZ Deťom pre život, počas piatkového podujatia v Primaciálnom paláci. OZ Deťom pre život od svojho vzniku aktívne pomáha rôznymi spôsobmi práve deťom s onkologickými chorobami.

 

Súčasťou série aktivít organizovaných občianskym združením Deťom pre život je aj dražba cenných suvenírov. ŠK Slovan do nej venoval originálny dres brankára Jána Muchu aj s jeho podpisom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona