FL: Trnavčan Grabež na operáciu do Srbska, mimo hry 6 mesiacov

NETKY.SK • 19 September 2014, 18:34 • 2 min
FL: Trnavčan Grabež na operáciu do Srbska, mimo hry 6 mesiacov

BRATISLAVA - Futbalista Spartaka Trnava Srdjan Grabež nebude "andelom" k dispozícii minimálne šesť mesiacov. Dvadsaťtriročný srbský obranca (nar. 2. apríla 1991) sa zranil ešte v augustovom zápase druholigovej trnavskej rezervy proti "juniorke" Slovana Bratislava.

slovakia

left justify in out

Vyšetrenia potvrdili, že rodák z Apatinu má roztrhnutý predný krížny väz a začiatkom októbra ho čaká operácia. "Zákrok mi bude robiť doktor Milankov v Novom Sade. V Srbsku je považovaný za najväčšieho odborníka na oblasť kolien. Bohužiaľ, podľa vyjadrenia lekárov ma čaká šesť- až osemmesačná vynútená pauza," citoval trnavský klubový web slová Grabeža, ktorý sa lieči vo svojej rodnej krajine.

 

Hráči Spartaka, šiesteho tímu tabuľky Fortuna ligy, nastúpia v sobotu 20. septembra od 20.00 h v zápase 11. kola najvyššej slovenskej súťaže na trávniku lídra klasifikácie MŠK Žilina. Tréner Trnavy Juraj Jarábek má pred spomenutým súbojom pod Dubňom značné starosti so zostavou. Španiel José David Casado začal po svalovom zranení s tréningom, viróza trápila tento týždeň Mareka Janečku, Erika Saba a Jána Vlaska. Nad štartom tohto kvarteta visí otáznik. Obranca Patrik Čarnota sa k tímu pripojí až v zimnej príprave, keďže iba začal s individuálnym tréningom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies