FL: Trnava skúša stopéra z Kolumbie, na Senicu s okliešteným kádrom

NETKY.SK • 8 Apríl 2016, 10:27 • 2 min
FL: Trnava skúša stopéra z Kolumbie, na Senicu s okliešteným kádrom

TRNAVA - Tréner trnavského Spartaka Ivan Hucko nemôže v sobotňajšom domácom súboji 26. kola Fortuna ligy 2015/2016 proti FK Senica počítať okrem iných "absentérov" aj s dvojicou potrestaných hráčov. Bosniansky krídelník Emir Halilovič i argentínsky stredopoliar Aldo Baez si odpykávajú dištanc za 5, resp. 9 žltých kariet. Informáciu priniesol Trnavský hlas.

slovakia

left justify in out

Pre zranenie stále nie sú k dispozícii ani Ivan Schranz a Cleber. Pre problémy so slabinami netrénoval v uplynulých dňoch brankár Ľuboš Kamenár a hrať v krajskom derby nebudú ani mladí odchovanci, ktorí týždenný mikrocyklus nútene vynechali pre školské povinnosti. Z mladíkov bude mať trnavský kormidelník k dispozícii iba obrancu Denisa Horníka. Aj preto sa rozhodli v realizačnom tíme "bílích andelov" povolať z druholigovej juniorky novú akvizíciu z Guiney Pepeho Guilavoguiho, ktorý sa dobre ukazoval v zápasoch rezervy.

 

Dvadsaťtriročný ofenzívny futbalista má francúzsky pas a vo futbalovom životopise si píše aj účinkovanie v béčku Atletica Madrid. "Videl som ho párkrát za juniorku a zaujal ma. Nemá ešte natrénované, i preto nehrával od začiatku, ale na kratší časový úsek zápasu je to zaujímavý hráč. Ide o krídelníka, hrať môže z jednej či druhej strany, silný je v súbojoch jeden na jedného, mohol by byť prínosom," povedal pre www.trnavskyhlas.sk Hucko. S mužstvom sa v týchto dňoch pripravuje kolumbijský stopér Cesar Augusto Mena Mosquera. Ohľadom jeho prestupu do Spartaka by mala padnúť definitíva v najbližších dňoch.

 

Trnave patrí v ligovej klasifikácii až 7. priečka, tabuľkový sused zo Senice na ňu stráca osem bodov. "Naša úloha je jasná, musíme hrať ofenzívny futbal a presadiť sa. Rešpektujeme súpera, ale doma musíme bodovať. Je načase predviesť krajší futbal a potešiť divákov," dodal kouč Spartaka.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona