FL: Trenčín si uplatnil opciu na Čögleya, kontrakt má do konca roka 2015

NETKY.SK • 23 December 2014, 13:01 • 2 min
FL: Trenčín si uplatnil opciu na Čögleya, kontrakt má do konca roka 2015

TRENČÍN - Vedenie fortunaligového futbalového klubu AS Trenčín si pred koncom kalendárneho roka uplatnilo dvanásťmesačnú opciu na jedného z kľúčových hráčov mužstva Petra Čögleya. Dvadsaťšesťročný pravý obranca má tak platný kontrakt s klubom až do konca roka 2015.

slovakia

left justify in out

"Už počas leta sa generálny manažér Róbert Rybníček vyjadril, že klub plánuje opciu uplatniť. Prišlo to v závere jesene. Je to pre mňa ocenením mojej práce. Znamená to, že majiteľ klubu, vedenie a tréneri sú so mnou spokojní. Som rád, že AS so mnou počíta aj naďalej," povedal pre klubovú webstránku odchovanec trenčianskeho futbalu.
     

Čögley je jedným zo služobne najstarších hráčov v trenčianskej kabíne. S klubom zažil pád do druhej ligy, ale aj nasledujúci postup a dve medailové sezóny. Viacero z jeho spoluhráčov si už našlo iné pôsobisko a odišlo do zahraničia, on sa však na situáciu pozerá realisticky. "Nemá zmysel zaoberať sa vecami, ktoré neovplyvníte. V AS som spokojný. Máme vynikajúcu partiu, skvelých fanúšikov, akých som ešte nezažil, pred sebou ďalšiu prácu a ciele. Neriešim, kde by som chcel alebo mohol byť. Ak to príde, brániť sa tomu nebudem, no dnes ma zaujíma hlavne prvý deň prípravy," dodal Čögley.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona