FL: Trenčín dal sťažnosť na rozhodovanie arbitrov v Trnave

NETKY.SK • 28 Október 2014, 12:36 • 2 min
FL: Trenčín dal sťažnosť na rozhodovanie arbitrov v Trnave

TRENČÍN - Slovenský futbalový klub AS Trenčín podal sťažnosť na rozhodovanie arbitrov v sobotňajšom ligovom dueli 15. kola Fortuna ligy proti Spartaku Trnava, ktorý líder najvyššej súťaže prehral s "andelmi" tesne 0:1. Jediný gól zápasu strelil v 37. min Erik Sabo z pokutového kopu.

slovakia

left justify in out

"Len veľmi neradi sme zvolili tento postup. Stalo sa tak po prvý raz od nášho návratu do najvyššej súťaže. Veríme, že to je poslednýkrát, keď sa touto cestou musíme dodatočne domáhať aspoň čiastočnej spravodlivosti," citoval trenčiansky klubový web slová generálneho manažéra AS Róberta Rybníčka, ktorý ďalej poznamenal: "Sme presvedčení, že celé stretnutie bolo z pozície hlavného rozhodcu Mária Vlka vzhľadom k jeho kvalitám a skúsenostiam nezvládnuté. Rozhodli sme sa zamerať na štyri momenty, ktoré výrazne ovplyvnili priebeh zápasu." 

 

Futbalový klub AS Trenčín žiada Komisiu rozhodcov Slovenského futbalového zväzu (KR SFZ) o stanovisko k jednotlivým situáciám. Išlo o žltú kartu pre hráča AS Mosesa Simona po ruke v pokutovom území a následne odpískaný pokutový kop proti hosťujúcemu mužstvu (36. min), ďalej futbalistom Spartaka Marekom Janečkom zásah kopačkou do tváre hráča AS Jaira de Maceda da Silvu (49. min), druhá žltá karta a následné vylúčenie Mosesa Simona pre údajné predstieranie priestupku (72. min) ako aj situácia zo 78. min, keď asistent rozhodcu zastavil akciu Trenčína signalizovaním postavenia mimo hry hráča AS Jaira. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona