FL: Trenčín čaká na Jamajčanov, Bailey dal košom Ajaxu i Chelsea

NETKY.SK • 27 Február 2015, 09:32 • 2 min
FL: Trenčín čaká na Jamajčanov, Bailey dal košom Ajaxu i Chelsea

TRENČÍN - Futbalistov AS Trenčín by v priebehu jarnej časti sezóny mali posilniť dvaja talentovaní hráči z Jamajky. Sedemnásťročný Leon Bailey i o rok mladší Kyle Butler už dávnejšie podpísali zmluvy do konca roka 2017. O Baileyho mali záujem aj európske veľkokluby Ajax Amsterdam a Chelsea Londýn, prednosť ale dostal slovenský tím.

slovakia

left justify in out

"Sme veľmi radi, že sa nám podarilo získať dva obrovské futbalové talenty. Bez ostychu ich môžeme prirovnať k dvom nevybrúseným diamantom. Leon Bailey bol v hľadáčiku Ajaxu Amsterdam a Chelsea FC. Oba kluby mu ponúkli kontrakt. Tento záujem iba potvrdzuje jeho výnimočný talent. Veríme, že vo farbách AS Trenčín budú vo svojom raste napredovať. V prípade oboch klub myslí na budúcnosť a postupný posun hráčov až do prvého mužstva," povedal pre klubový web generálny manažér AS Trenčín Róbert Rybníček s tým, že pracujú na dotiahnutí potrebných dokumentov pre legalizáciu pobytu oboch mladíkov na Slovensku.

 

Jamajčania sa v Trenčíne objavili už počas leta, keď absolvovali aj niekoľko prípravných zápasov v mládežníckych tímoch AS. Mladý krídelník a stredopoliar prichádzajú z Phoenix All Stars Football Academy. Spolupráca klubu s touto futbalovou školou by mala pokračovať aj v budúcnosti. "Podarilo sa nám uzavrieť skvelé partnerstvo. Som rád aj za svojich synov. Splnili si svoj sen a budúcnosť je pred nimi," uviedol šéf akadémie a otec oboch chlapcov Craig Butler.

 

"Počas našej návštevy sme spoznali klub, jeho prácu a zaujímavé výsledky rozvoja mladých futbalistov. Veríme, že na Slovensku môžeme napredovať vo svojom raste. Otec a moja akadémia na Jamajke ma pripravili na profesionálny futbal. Som rád, že prišla táto možnosť a budem sa snažiť ju zužitkovať," povedal pre astrencin.sk Leon Bailey a Kyle Butler dodal: "Vďaka AS Trenčín môžeme pokračovať vo svojom raste na vyššej úrovni. Trenčínu chcem odovzdať to najlepšie."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies