FL: Tofiloski sa vracia do Košíc

NETKY.SK • 23 Február 2015, 10:13 • 2 min
FL: Tofiloski sa vracia do Košíc

KOŠICE - Macedónsky futbalový brankár Darko Tofiloski bude aj na jar pokračovať v MFK Košice. Ako informuje oficiálny web fortunaligistu, z prestupu do druholigového francúzskeho tímu FC Tours nakoniec zišlo a 29-ročný gólman sa po troch mesiacoch znova objaví na tréningu MFK.

slovakia

left justify in out

"V pondelok, najneskôr v utorok by sa mal vrátiť do Košíc. Keďže Darkov agent sa s funkcionármi Tours nedohodol na podmienkach zmluvy, do Francúzska nakoniec neprestúpi. Počas celého obdobia sa pripravoval individuálne doma v Macedónsku," vysvetlil Marcel Podolák, ktorý má v košickom MFK na starosti transfery hráčov. Podľa jeho slov by macedónsky reprezentant, ktorý mal s Košicami zmluvu do konca tejto sezóny, mal podpísať nový kontrakt do leta 2016.

 

"Darko sa nateraz síce vracia do Košíc, no stále budeme pracovať na jeho prestupe. V niektorých severských krajinách totiž prestupové obdobie trvá až do polovice apríla, takže sa do konca prestupového obdobia možno predsa len zrealizuje jeho prestup. Uvidíme," dodal pre mfkkosice.sk Podolák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies