FL: Szarka už na čele poradia kanonierov spoločne s Berom

NETKY.SK • 21 November 2015, 10:01 • 2 min
FL: Szarka už na čele poradia kanonierov spoločne s Berom

DUNAJSKÁ STREDA - Hlavnými strojcami domáceho víťazstva futbalistov FC DAC 1904 Dunajská Streda 3:1 nad hráčmi MFK Zemplín Michalovce v piatkovom úvodnom stretnutí 17. kola najvyššej slovenskej súťaže boli aktuálne najlepší kanonieri mužstva zo Žitného ostrova.

slovakia

left justify in out

Už v 7. min premeneným pokutovým kopom otvoril skóre zápasu Erik Pačinda, ktorý dal svoj siedmy gól vo Fortuna lige 2015/2016. Strelecky naňho dvakrát (25. a 55. min) nadviazal Ákos Szarka. Bývalý útočník ŠK Slovan Bratislava Szarka má na konte už deväť zásahov a spoločne so stredopoliarom AS Trenčín Matúšom Berom sú na výslní poradia strelcov.


"So zverencami som spokojný, pretože využili šance. V prvom polčase sme mali ďalšie dve alebo tri dobré príležitosti. Tento duel nepatril k najlepším ani najkrajším v sezóne, ale zvíťazili sme, čo je podstatné," zhodnotil na oficiálnej internetovej stránke dunajskostredského klubu tréner FC DAC 1904 Tomislav Marič. "V úvodných minútach sme boli aktívnejší, no následne prišla hlúpa, aj keď jednoznačná jedenástka. Podali sme kvalitný výkon proti silnému tímu. Vo všetkých našich inkasovaných góloch sme mali prsty aj my. Pre nováčika je každý súboj školou. Súperovi gratulujem, musíme popracovať na efektivite nášho zakončenia," doplnil na webe fcdac.sk kouč Zemplínčanov František Šturma.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies