FL: Štepanovský fandí Skalici, ale v utorok ju chce zdolať

NETKY.SK • 21 September 2015, 11:58 • 2 min
FL: Štepanovský fandí Skalici, ale v utorok ju chce zdolať

DUNAJSKÁ STREDA - Peter Štepanovský v utorkovom stretnutí 10. kola najvyššej slovenskej futbalovej súťaže musí dať bokom svoje fanúšikovské preferencie.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný hráč Dunajskej Stredy, ktorý sa v sezóne 2015/2016 udomácnil na pravom kraji obrany FC DAC 1904, totiž nastúpi v Skalici, kde sa narodil i futbalovo vyrástol. "Mám tam veľa známych, určite sa už teším. V MFK Skalica som pôsobil do dorastu, z tých čias tam zostal jeden alebo maximálne dvaja hráči. Poznám však aj ostatných," povedal pre oficiálnu internetovú stránku dunajskostredského klubu bývalý futbalista bratislavského Slovana, FK Senica, trnavského Spartaka či arménskeho FC Banants Jerevan.


Napriek spojitosti so Záhorím nebude mať Štepanovský so svojím niekdajším tímom žiadne zľutovanie. "Fandím Skaličanom, nech sú hore a nech sa vo Fortuna lige udržia čo najdlhšie. V utorok im však nič nedarujeme, ideme si po tri body," dodal Peter Štepanovský na webe fcdac.sk.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies