FL: Spartak Trnava spustí v piatok predaj permanentiek

NETKY.SK • 20 August 2015, 10:06 • 2 min
FL: Spartak Trnava spustí v piatok predaj permanentiek

TRNAVA - Slovenský futbalový klub FC Spartak Trnava spustí v piatok 21. augusta predaj permanentiek na sezónu 2015/2016. V tento deň ako aj v sobotu si budú môcť svoje nové miesto na štadióne zakúpiť držitelia permanentiek z minulej sezóny, od pondelka aj ostatní fanúšikovia.

slovakia

left justify in out

V piatok sa uskutoční predaj od 15.00 do 19.00 h v presklenej prevádzke pri trnavskom kultúrnom dome (oproti obchodnému domu Jednota) a v sobotu od 9.00 do 12.00. Na novom štadióne je označenie sedadiel a ich rozloženie iné, ako na pôvodných tribúnach, záujemcovia o permanentky si preto budú vyberať nové miesta. Nakoľko permanentky budú na meno, pri kúpe sa treba preukázať občianskym preukazom (deti zdravotným preukazom, zdravotne ťažko postihnutí ZŤP preukazom). Zároveň treba predložiť minulosezónnou permanentkou.

 

Od pondelka sa začne predaj pre ostatných fanúšikov. Tí si budú môcť miesto v hľadisku vybrať cez internetový portál https://cityarena.maxiticket.sk, ktorý uvedú do prevádzky v deň predaja, pričom fanúšikovia budú musieť do systému zadať údaje tak ako pri osobnej kúpe permanentky. Po úhrade sumy permanenkty cez internet si zákazník následnej vytlačí voucher, ktorý predloží spolu s dokladom totožnosti, keď si príde vyzdvihnúť permanentku (miesto dodatočne upresníme). Tá bude po novom vo forme plastovej kartičky a bude slúžiť aj pri rôznych vernostných programoch v obchodnom centre City Arena. Platí, že zároveň je možné kúpiť permanentky pre viacerých fanúšikov, treba však predložiť doklad ich totožnosti, pri kúpe cez internet aj vouchre.

 

Základná cena permanentky na nový ročník je 80 eur, do stredu západnej tribúny, kde budú sedačky s vyšším štandardom, 100 eur. Špeciálne ceny sú do VIP sektora, kam sa ale nepredávajú cez internet. Avizované rodinné balíčky Spartak pre aktuálnu sezónu zatiaľ nezavedie, platia však ohlásené zľavy pre jednotlivcov a skutočnosť, že deti do šesť rokov majú vstup na štadión zdarma, avšak bez nároku na vlastné miesto. Permanentka platí na domáce ligové stretnutia a zápasy Slovnaft Cup-u.

 

Prvých sto fanúšikov dostane pri kúpe permanentky ako bonus knihu Smoliar o futbalovom živote legendárneho spartakovca Jaroslava Masrnu. Tritisíc držiteľov permanentiek dostane aj dve detské vstupenky do akvaparku v Senci, poukaz na čistenie matracov a zľavu vo výške 20 eur na ubytovanie v hoteli vo Vysokých Tatrách. TASR informoval PR a event manažér Spartaka Trnava Marek Ondrejka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies