FL: Spartak na úvod víťazne. Michalovce si poradili s Banskou Bystricou

NETKY.SK • 17 Júl 2022, 09:50 • 2 min
FL: Spartak na úvod víťazne. Michalovce si poradili s Banskou Bystricou

TRNAVA – V úvodnom kole novej sezóny Fortuna Ligy si futbalisti Spartaku Trnava poradili so Zlatými Moravcami 2:0. Banská Bystrica pri svojom návrate do najvyššej súťaže nestačila na Michalovce.

slovakia

left justify in out

Spartak zvíťazil pomerne jednoducho 2:0

 

Futbalisti FC Spartak Trnava vstúpili do novej sezóny Fortuna ligy víťazstvom 2:0 nad Zlatými Moravcami. Domáci mali do sobotného zápasu 1. kola výborný vstup do oboch polčasov. V prvom skóroval už v 28. sekunde nový hráč v trnavskom mužstve Samuel Štefánik, v 47. minúte pridal poistku Milan Ristovski.

 

 

Michalovce si poradili s Banskou Bystricou

 

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce zvíťazili v úvodnom zápase nového ročníka Fortuna ligy nad nováčikom súťaže MFK Dukla Banská Bystrica 2:0. Oba góly piatkového zápasu 1. kola padli z jedenástok, ktoré premenili Matúš Marcin a Igor Žofčák.

V prvom polčase boli strelecky aktívnejší domáci, ale z gólu sa tešili až po zmene strán. V 53. minúte Timotej Záhumenský fauloval Lukáša Jánošíka a Marcin prvýkrát prekonal brankára Matúša Hrušku. Gólová poistka domácich prišla po tom, čo obranca Lukáš Kupčík zasiahol loptu rukou a Žofčák uzavrel skóre.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies