FL: Špalek hráčom mesiaca august

NETKY.SK • 20 September 2016, 11:21 • 2 min
FL: Špalek hráčom mesiaca august

BRATISLAVA - Futbalový stredopoliar Nikolas Špalek získal ocenenie pre hráča mesiaca august v rámci najvyššej slovenskej dlhodobej súťaže Fortuna ligy 2016/2017 a stal sa najmladším víťazom tradičnej ankety. Je tiež prvým víťazom z MŠK Žilina.

slovakia

left justify in out

Devätnásťročný šaliansky rodák (nar. 12. februára 1997) a mládežnícky reprezentant SR Špalek bol v sledovanom období výraznou oporou "šošonov", pri víťazstve 4:0 nad AS Trenčín sa podieľal na všetkých zásahoch Žilinčanov, jeden gól strelil. Anketu ovládol so ziskom 24 bodov.

Druhé miesto obsadil kamerunský útočník FC Spartak Trnava Robert Ndip Tambe (18 bodov). Tretia pozícia patrí českému útočníkovi v drese MFK Ružomberok Jakubovi Marešovi vedno so Špalekovým nigérijským spoluhráčom Yusufom Otubanjom (po 15 b.). Informácie sú z oficiálneho webu Fortuna ligy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies