FL: Slovenský útočník Polievka a rumunský reprezentant Alexe na hosťovanie do Podbrezovej

NETKY.SK • 18 Február 2017, 12:23 • 2 min
FL: Slovenský útočník Polievka a rumunský reprezentant Alexe na hosťovanie do Podbrezovej

PODBREZOVÁ - Deň pred štartom jarnej časti najvyššej slovenskej futbalovej súťaže 2016/2017 sa vedeniu klubu ŽP Šport Podbrezová podarilo dotiahnuť s definitívnou platnosťou do svojich radov dvojicu ofenzívnych hráčov.

slovakia

left justify in out

"Železiarom", ktorým patrí po jesennej časti Fortuna ligy druhé miesto, sa budú snažiť pomôcť naplniť ciele slovenský útočník Róbert Polievka a rumunský krídelník Marius Alexe. Podľa informácie na facebooku podbrezovského klubu obaja hráči prichádzajú do ŽP Šport na hosťovanie.


Dvadsaťročný rodák z Krupiny Polievka pôsobil v doterajšej seniorskej kariére v Dukle Banská Bystrica a v FC DAC 1904 Dunajská Streda, ktorého je kmeňovým hráčom. Onedlho 27-ročný Rumun Alexe (nar. 22. februára 1990) má na konte osem štartov v najcennejšom drese: na klubovej úrovni naposledy účinkoval v tureckom tíme Kardemir Karabükspor. Rodák z Bukurešti predtým hral v metropole za Dinamo, ďalej za Astru Ploješť a talianske Sassuolo. 

    

 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Mirka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies