FL: Slovan zdolal Zlaté Moravce dvoma gólmi Milinkoviča

NETKY.SK • 3 December 2014, 19:28 • 2 min
FL: Slovan zdolal Zlaté Moravce dvoma gólmi Milinkoviča

BRATISLAVA - Futbalisti ŠK Slovan Bratislava zvíťazili v stredajšom dohrávanom zápase 10. kola najvyššej slovenskej dlhodobej súťaže Fortuna ligy 2014/2015 nad hráčmi FC ViOn Zlaté Moravce 2:1 (2:0).

slovakia

left justify in out

Zverencom Jozefa Chovanca zabezpečil na Pasienkoch už v úvodnej 20-minútovke upokojujúci dvojgólový náskok Marko Milinkovič. Napokon sa však domáci strachovali o body, keďže v 85. min znížil Márius Charizopulos.

 

"Belasí" sa posunuli na 5. priečku v tabuľke, za vedúcou Žilinou zaostávajú o tucet bodov a na skresanie tohto manka ešte majú k dispozícii jednu dohrávku: v nedeľu 7. decembra o 17.30 h si takisto pred vlastnými fanúšikmi zmerajú sily s Trnavčanmi (14. kolo). 

 

Rozsiahlou maródkou sužovaný Slovan v lige prekonal Zlaté Moravce štvrtý raz v rade. Ďalšou zaujímavosťou je, že oba tímy neremizovali v súťažnom súboji už od septembra. ViOn teraz utrpel vo FL piatu prehru z ostatných šiestich vystúpení. Je na 10. mieste o 4 body nad poslednou Banskou Bystricou. 

 

Futbal - Fortuna liga 2014/2015 - dohrávaný duel 10. kola - streda: 

ŠK Slovan Bratislava - FC ViOn Zlaté Moravce 2:1 (2:0) 
Góly: 5. a 19. Milinkovič (druhý z pok. kopu) - 85. Charizopulos, ŽK: 87. L. Peltier - 34. Pintér, rozhodovali: Valášek - Vorel, Žákech 

Zostavy: 
Slovan: D. Perniš - Čikoš, D. Hudák, Gorosito, Jablonský - Kolčák, Štefánik - I. Žofčák (46. Bagayoko, 76. F. Ďuriš), Milinkovič (90. Halenár), F. Kubík - L. Peltier 
Zlaté Moravce: P. Kováč - Pavlenda, Mujkoš, Miloš Nikolič, Pintér - Djuričič (74. P. Sabo), Szöke - Orávik, Charizopulos, Mikinič (64. Peter Ďurica) - Pavelka (63. Valenta) 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies