FL: Slovan zdolal Podbrezovú 2:1: Tréner Slovanu nie je spokojný s výkonom

NETKY.SK • 12 Júl 2014, 07:46 • 2 min
FL: Slovan zdolal Podbrezovú 2:1: Tréner Slovanu nie je spokojný s výkonom

BRATISLAVA - František Straka, tréner Slovana: S výkonom nie som spokojný, s výsledkom áno.

slovakia

left justify in out

Začali sme svižne, dali sme gól a mali sme sa po ňom upokojiť, ale spravili sme chybu pri štandardke a súper vyrovnal. Robili sme individuálne chyby, nevedeli sme podržať loptu, boli sme nervózni. Chlapcom však patrí vďaka, že tvrdo dreli celých 90 minút. Tri body sú pre nás veľmi dôležité, pretože prvé zápasy v sezóne sú vždy nevyspytateľné. Musíme sa však zlepšiť."

Jaroslav Kentoš, tréner Podbrezovej: "Z môjho pohľadu som spokojný s výkonom, s výsledkom už menej. Škoda, že sme v druhom polčase nedotiahli do konca niektoré akcie. Rozhodla výnimočnosť Marka Milinkoviča, takíto hráči rozhodujú zápasy. Gratulujem Slovanu k víťazstvu, my budeme pracovať na tom, aby sme sa zlepšovali. Naším cieľom je naplniť tribúny a podávať maximálne výkony, potom nebudeme mať starosti so záchranou."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies