FL: Slovan podpísal 4-ročnú zmluvu s obrancom Rundičom z Trenčína

NETKY.SK • 2 Júl 2016, 08:29 • 2 min
FL: Slovan podpísal 4-ročnú zmluvu s obrancom Rundičom z Trenčína

BRATISLAVA - Slovenský futbalový vicemajster Slovan Bratislava podpísal štvorročný kontrakt so srbským stredným obrancom Milanom Rundičom. Ten naposledy pôsobil v majstrovskom AS Trenčín. Informoval oficiálny web "belasých".

slovakia

left justify in out

"Rundič patrí k elitným stredným obrancom slovenskej najvyššej súťaže a o jeho služby bol na prestupovom trhu veľký záujem. Dvadsaťštyriročný ľavák prinesie do našej obrany vysokú kvalitu v defenzívnej činnosti i pri rozohrávke," uviedol rekordný osemnásobný majster SR v ére samostatnosti na webe. Nová posila "belasých" má na konte aj štart v reprezentačnom drese. Rodák z Belehradu odohral v máji 2014 jedno medzištátne stretnutie za srbský výber do 21 rokov.

 

„Jedným z našich najhlavnejších cieľov bolo získanie jedného kvalitného stopéra. Hlavné kritériá na túto pozíciu sme si pred sezónou stanovili tak, aby bol ľavonohý, rýchly a s kvalitnou rozohrávkou. Milan spĺňa všetky tieto charakteristiky na výbornú a jeho veľkým plusom je, že sme ho mohli dlhodobo sledovať v našej lige, a preto dokonale poznáme jeho kvality. O Milana bol na prestupovom trhu veľký záujem, či už zo strany Trenčína o predĺženie zmluvy, ale aj z viacerých zahraničných klubov, ktoré ho dlhodobo sledovali. Som veľmi rád, že sa Milan rozhodol práve pre nás a prejavil veľký záujem obliekať dres bratislavského Slovana. Momentálne sa Milan zotavuje zo zranenia kolena, kvôli ktorému musel začiatkom roka podstúpiť operáciu. Dnešným dňom začala posledná fáza jeho rekonvalescencie. Keďže jeho zranenie bolo z kategórie vážnejších, nechceme v jeho prípade nič uponáhľať. Milana všetci v klube vítame a veríme, že nám pomôže naplniť naše krátkodobé a dlhodobé ciele. Taktiež podľa Milanových slov je prestup do Slovana výrazným posunom v jeho doterajšej kariére," povedal na margo prestupu viceprezident klubu Ivan Kmotrík ml.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies