FL: Sládek sa po sobotňajšom zápase rozlúči so Spartakom Trnava

NETKY.SK • 29 Máj 2015, 10:23 • 2 min
FL: Sládek sa po sobotňajšom zápase rozlúči so Spartakom Trnava

TRNAVA- So Spartakom Trnava sa po sobotňajšom zápase 33. kola futbalovej Fortuna ligy v Žiline rozlúči ofenzívny stredopoliar Peter Sládek.

slovakia

left justify in out

„Uvidíme, čo bude, či príde ponuka zo zahraničia. Samozrejme, som hráčom Myjavy, nechcem zatiaľ predbiehať veci, čaká nás ešte posledný ligový zápas," cituje slová hráča, ktorý prišiel do Trnavy na hosťovanie v januári, internetový portál Spartaka.

 

„Myjave som za veľa vďačný, rád by som sa však posunul niekam ďalej. Určite by som sa nebránil zahraničiu, mám 25 rokov, rád by som si ešte po belgickej anabáze vyskúšal ďalšiu cudzinu. Viem si predstaviť aj zotrvanie na Myjave, muselo by to ale mať hlavu a pätu, jasný cieľ. Táto jar sa klubu nevydarila, uvidíme, aké to tam bude v novom ročníku. Ako vravím, nechcem prebiehať sled udalostí,“ dodal.

 

Sládek odohral počas jarnej časti 12 ligových zápasov a jeden pohárový.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies