FL: Skalica stále päť bodov za Michalovcami, nevzdáva sa

NETKY.SK • 21 Marec 2016, 12:00 • 2 min
FL: Skalica stále päť bodov za Michalovcami, nevzdáva sa

SENICA - Futbalisti MFK Skalica v nedeľnej podvečernej dohrávke 24. kola najvyššej slovenskej súťaže nevyužili možnosť priblížiť sa hráčom predposledného jedenásteho klubu fortunaligovej tabuľky MFK Zemplín Michalovce na rozdiel dvoch bodov. V senickom prechodnom domove Skaličanov sa v súboji dvoch nováčikov zrodila bezgólová remíza, ktorá divákom nepriniesla príliš vzruchu.

slovakia

left justify in out

"Potrebovali sme zvíťaziť, bol to však opatrný zápas. Ani jedno mužstvo nechcelo otvoriť obranu, videli sme málo šancí. Chýbala nám väčšia túžba a dravosť v pokutovom území. Predchádzajúce výsledky nám zväzovali nohy, čo by sa nemalo stávať. My sme museli, oni mohli, takže remíza mrzí. Najbližšie musíme uspieť, lebo si uvedomujeme, že sme mali zvládnuť tento duel," priznal kapitán "Záhorákov" Pavol Majerník.

 

Skalický tréner Štefan Horný sa pred marcovým asociačným termínom odmieta predčasne vzdať v boji o záchranu medzi elitou. Verí, že prípadný návrat momentálne zranených zverencov prospeje ofenzívnej fáze MFK. "Nepomohli sme si ani my, možno ani Michalovce. Bol to zápas o jednom góle. Hráme s tým, čo máme. Absentoval rozdielový futbalista smerom dopredu, ale chlapcom nemôžem nič vyčítať, išli na doraz. Z psychickej stránky sú takéto vystúpenia náročné, ťažko sa otáčajú, ak sa dopustíte chyby a inkasujete. Keby sme prehrali, odskočili by nám o ďalšie tri body. Do konca sezóny sa hrá ešte o 27 bodov. Uzdravia sa Juraj Piroska, Dávid Hudák, Radoslav Ciprys a možno to v útoku bude kvalitnejšie. Čakajú na nás dva týždne reprezentačnej prestávky, bojujeme ďalej," povedal Horný.


MFK Skalica si v 25. kole zmeria sily s FK Senica, no tentoraz v úlohe hosťujúceho tímu. MFK Zemplín Michalovce nastúpi v Podbrezovej na štadióne miestneho FO ŽP Šport.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies