FL: Skalica prehrala s Myjavou gólom v nadstavenom čase

NETKY.SK • 2 Máj 2016, 08:04 • 2 min
FL: Skalica prehrala s Myjavou gólom v nadstavenom čase

SENICA - Futbalisti poslednej Skalice prehrali v senickom "azyle" s Myjavou 1:2 v nedeľňajšom zápase Fortuna ligy 2015/2016 a ich manko na predposledné Michalovce je po 30 kolách už štvorbodové.

slovakia

left justify in out

Skóre duelu otvoril v 17. min po peknom signále zo štandardky Peter Sládek, Záhoráci vyrovnali v 55. min zásluhou Michala Jakubeka. Už keď sa zdalo, že mužstvá získajú po bode, v nadstavenom čase prekabátil obranu MFK Ľuboš Kolár, rútiac sa na brankára Martina Krnáča našiel napravo voľného Denisa Dugu, ktorý vystrelil Myjavčanom tri body. Skalické šance na záchranu sú tri kolá pred koncom súťaže čoraz menšie.

Futbal - Fortuna liga 2015/2016 - 30. kolo - nedeľa:

MFK Skalica - Spartak Myjava 1:2 (0:1) - hralo sa v Senici
Góly: 55. Jakubek - 17. P. Sládek, 90.+ Duga, ŽK: 24. Záhumenský, 80. Duga, 90.+ Ľ. Ulrich - 45+ P. Masaryk - 32. Ostojič, rozhodovali: Chmura - Súkeníková (Špaček), Hrmo, 1029 divákov

 

 

Zostavy:

Skalica: Krnáč - Hlavatovič, Dobrotka, D. Hudák, Záhumenský - Šebesta (73. Ľ. Ulrich), Marek Hlinka, Neoveský (85. Čermák), Piroska - Jakubek, P. Masaryk
Myjava: Matúš Hruška - Beňo, Marček, Ostojič, Machovec - Bílovský, T. Kóňa, Š. Pekár (77. Duga) - E. Daniel, Škutka (88. Černáček), P. Sládek (69. Ľ. Kolár)

Hlasy:
Štefan Horný (tréner Skalice): "Myjava zahrala v prvom polčase famóznu štandardnú situáciu, dali pekný gól. Trošku nás to zabrzdilo, nervozita hrala rolu, výkon nebol podľa predstáv. Do druhého polčasu sme vstúpili aktívne, boli sme silní s loptou, mali sme veľa šancí, ale futbal nie je vždy spravodlivý. Chlapcom nemám čo vyčítať, nasadenie aj aktivita boli na úrovni, ale futbal sa hrá na góly. My sme z vyložených šancí dali len jeden - a preto sme prehrali."

Norbert Hrnčár (tréner Myjavy): "Do zápasu sme vstúpili dobre, dali sme aj zo štandardky pekný gól. V druhom polčase sme znervózneli, možno aj preto, že pre Myjavu sa blíži nečakaný úspech. Strácali sme lopty a domáci si utvorili tlak. Dokázali sme mu však odolať a na konci po peknom brejku streliť ešte jeden gól."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies