FL: Skalica neskladá zbrane, chce zvládnuť duel nováčikov

NETKY.SK • 14 Marec 2016, 16:42 • 2 min
FL: Skalica neskladá zbrane, chce zvládnuť duel nováčikov

BRATISLAVA - Futbalisti MFK Skalica figurujú na poslednom 12. mieste tabuľky Fortuna ligy a sú momentálne najväčším kandidátom na zostup z najvyššej slovenskej súťaže.

slovakia

left justify in out

Po dobrom jarnom vstupe a víťazstve nad MŠK Žilina 1:0 nasledovali tri prehry klubu zo Záhoria: postupne v Dunajskej Strede (0:1), s úradujúcim majstrom z Trenčína (1:2) a naposledy v sobotňajšom súboji v Ružomberku (1:3).

 

"Pred zápasom sme si povedali, akých zaváhaní sa musíme vyvarovať, keď chceme uspieť. Bohužiaľ, hneď z prvej našej chyby nás Ružomberok v 2. min tvrdo potrestal. Druhý gól sme dostali tiež lacný a posadili sme domácich na koňa. Po zmene strán sme chceli znížiť, ale práve naopak sme inkasovali bolo rozhodnuté," citoval skalický klub prostredníctvom oficiálneho konta na facebooku slová útočníka MFK Ľubomíra Ulricha.


V Skalici však jednoznačne chcú zabojovať o záchranu medzi slovenskou elitou. Najbližší ligový duel proti ďalšiemu nováčikovi z Michaloviec, ktorý sa uskutoční v nedeľu 20. marca o 17.00 h na trávniku v Senici (Skaličania tam odohrajú "domáce" zápasy v jarnej časti, keďže na rozdiel od jesene nedostali výnimku od Únie ligových klubov, pozn.), bude s prívlastkom "šesťbodový".

 

Na predposledných v klasifikácii Zemplínčanov desať kôl pred koncom sezóny 2015/2016 majú v súčasnosti päťbodový odstup (13, resp. 18 b.). "Táto sezóna je pre nás veľmi náročná predovšetkým po psychickej stránke, ale neskladáme zbrane. Pripravíme sa na Michalovce, ktoré musíme jednoznačne zdolať, ak chceme pomýšľať nad záchranou," skonštatoval 27-ročný zakončovateľ a dodal: "Bude to pre nás veľmi dôležitý zápas. Verím, že naši fanúšikovia prídu mužstvo povzbudiť a my sa im odvďačíme víťazstvom."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies