FL: Šinglára striedal Pačinda, obaja sa zranili

NETKY.SK • 17 September 2014, 11:26 • 2 min
FL: Šinglára striedal Pačinda, obaja sa zranili

KOŠICE - V 36. min nútene vystriedal košického kapitána Petra Šinglára ofenzívny stredopoliar Erik Pačinda, no ani on nedohral utorňajší duel 10. kola najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Fortuna ligy 2014/2015 proti Senici (0:0). Po niečo vyše hodine hry šiel z ihriska, kde ho nahradil Ján Novák.

slovakia

left justify in out

"Mám výron v členku. Nemohol som ďalej hrať. Keď som to rozbehal, bolo to v poriadku, ale hneď ako som zastal, už to bolo horšie," referoval na klubovom webe Šinglár. Pačindu dokonca odniesli z trávnika na nosidlách rovno do šatne. Po zápase len veľmi opatrne dostupoval na ľavú nohu, ktorú mal zabandážovanú až po koleno. "Má natiahnutý lýtkový sval," informoval lekár mužstva Ľubomír Jacko. Pačinda doplnil: "Viem, že to bolo v súboji, ale ako presne, neviem. Dostal som totiž úder do hlavy a potom si už nepamätám, či som si ja nešťastne priľahol nohu alebo súperov hráč na mňa spadol a vtedy došlo k zraneniu. Musím sa na to pozrieť. Je to obrovská smola." S opuchnutým členkom končil duel košický obranca Mikuláš Tóth, dodal web mfkkosice.sk. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona