FL: Ševela i Guľa sa zhodli,že šláger splnil očakávania a liga je otvorená

NETKY.SK • 9 Marec 2015, 09:53 • 2 min
FL: Ševela i Guľa sa zhodli,že šláger splnil očakávania a liga je otvorená

ŽILINA - V nedeľňajšom šlágri 21. kola slovenskej futbalovej Fortuna ligy 2014/2015 remizoval líder MŠK Žilina na domácom štadióne s druhým AS Trenčín 1:1. "Sošoni" tak majú pred Trenčínom stále trojbodový náskok.

slovakia

left justify in out

Pod Dubňom sa podľa slov oboch trénerov, domáceho Adriána Guľu i hosťujúceho Martina Ševelu, hral nadštandardný ligový zápas. Po ňom je situácia v boji o titul stále otvorená. Žilina, ktorá v predchádzajúcom kole vyhrala na Slovane 2:0, má na konte sedem titulov. Trenčín útočí na prvý.

 

"Zaujímavý futbal z oboch strán a náročný zápas po všetkých stránkach. V prvom polčase sme mali trošku navrch my, v druhom začala Žilina dominovať. Som rád, že aj napriek nepriaznivému stavu sa nám podarilo streliť gól a remizovať. Súper nám neodskočil, remíza je spravodlivá a liga bude naďalej zaujímavá," hodnotil súboj Martin Ševela.

 

Domáci viedli po prvom polčase 1:0, hoci viac z hry mali hostia. Paradoxne v druhom polčase už hrali Žilinčania kompaktnejšie, ale inkasovali. Guľa ocenil divácku kulisu. Hoci bol zápas v televízii, na tribúny si našlo cestu 6397 divákov. A značnú časť tvorili aj fanúšikovia hostí. "Diváci videli perfektný nadštandardný ligový zápas. Vo výbornej kulise sa hralo vo vysokom tempe, Trenčín bol v prvej časti lepší, v druhom polčase sme zápas kontrolovali. Teší ma, že zápas videlo veľa ľudí, v akcii bolo veľa mladých kvalitných hráčov a toto je smer, ktorým sa treba uberať," uviedol Guľa.

 

Podľa trénera domácich sa šláger mohol zlomiť po šanci Lukáša Čmelíka: "Mali sme šancu Čmelíka, ktorá sa neskončila gólom a súper vie udrieť. Liga je stále otvorená, ale to sme vedeli aj predtým, bez ohľadu na tento výsledok. Výkonnosť tímu má stúpajúcu tendenciu, ale musíme stále pracovať na tom, aby sme takéto zápasy zvládali s lepším výsledkom."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona