FL: Senický obranca Chvátal má po operácii ramena, na jeseň dohral

NETKY.SK • 12 November 2014, 11:41 • 2 min
FL: Senický obranca Chvátal má po operácii ramena, na jeseň dohral

SENICA - Obranca FK Senica Juraj Chvátal absolvoval v pondelok operáciu pravého ramena. V priebehu jedného roka bol pod skalpelom už druhýkrát a s navlas rovnakým problémom.

slovakia

left justify in out

"Len na druhom ramene. Na jar som mal operované ľavé, teraz pravé," povedal Chvátal pre oficiálny web fortunaligového účastníka. "Lekári mi hovorili, že žiadne komplikácie pri operácii neboli. Keď som sa zobudil, bolelo to, no približne o tretej poobede som už šiel domov," opisuje pooperačné stavy Chvátal a dodáva: "Rameno ma v pokoji nebolí. Najťažšie je to v noci. Musím spať v jednej pozícii. Nesmiem sa pohnúť. Sotva zažmúrim oči a podvedome sa pohnem, veľmi to bolí."

 

Podobnú bolesť si Chvátal vytrpel už na jar tohto roku, keď absolvoval navlas rovnakú operáciu, no iného ramena. "Keď to mám ale porovnať, teraz to bolí o dosť menej. Zdá sa to byť v pohode. Asi dva týždne budem mať rameno zafixované, potom ho začnem rozhýbavať."

 

Rovnakú operáciu ramena absolvoval v októbri tohto roku aj ďalší futbalista FK Senica Tomáš Majtán, pre ktorého sa jesenná časť Fortuna ligy takisto skončila. Zranenie trápi aj ďalšiu trojicu futbalistov FK: Denis Ventúra (problémy s členkom), Lukáš Opiela (zlomená kostička v priehlavku), Vitor Gava (problémy s kolenom).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona