FL: Seničan Majtán narazí na bývalých spoluhráčov zo Žiliny

NETKY.SK • 9 Apríl 2015, 16:14 • 2 min
FL: Seničan Majtán narazí na bývalých spoluhráčov zo Žiliny

SENICA - Piatkové stretnutie 25. kola najvyššej slovenskej futbalovej súťaže FK Senica - MŠK Žilina s výkopom o 19.00 h bude mať špeciálnu príchuť pre Tomáša Majtána. V súčasnosti si 28-ročný útočník oblieka dres záhoráckeho klubu, no v minulosti zažil úspešné pôsobenie pod Dubňom.

slovakia

left justify in out

"V Žiline som strávil štyri najlepšie roky svojej kariéry. Získali sme dva majstrovské tituly, postúpili sme do skupinovej fázy Ligy majstrov a darilo sa nám aj v Slovenskom pohári. Vyhrali sme všetko, čo sa dalo. V pravidelnom kontakte som s Jozefom Piačekom a Viktorom Pečovským," uviedol pre oficiálnu internetovú stránku senického mužstva Tomáš Majtán.

 

Seničania sú v poradí Fortuna ligy na štvrtom mieste, proti druhým "šošonom" na nich čaká neľahká úloha. "Do zápasu ideme s cieľom získať tri body. Chceme sa držať hry, ktorú predvádzame v jarnej časti sezóny. Žilina sa prezentuje kombinačným predstavením, aj my však máme hráčov, čo vedia prihrať. Našou výhodou je domáce prostredie, trávnik je vo fantastickom stave, čo nám vyhovuje. Očakávam kvalitný duel, ľudia si prídu na svoje," doplnil Tomáš Majtán a prezradil, že senickú kabínu napadla viróza a budú musieť nastúpiť s improvizovanou zostavou.

 

Kompletný káder nemajú k dispozícii ani Žilinčania. Zranený je obranca Martin Králik, otáznik visí nad štartom stredopoliara Jakuba Paura a zadáka Tomáša Hučka. Posledný menovaný pred piatkovým súbojom na klubovom kanáli na YouTube povedal: "Ideme tam s cieľom zvíťaziť. Určite to nebude jednoduché, Senica má svoju kvalitu, hlavne na domácom ihrisku. My však chceme bojovať o najvyššie pozície."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies