FL: Senica proti Podbrezovej bez zraneného Pittnera

NETKY.SK • 27 Máj 2015, 13:09 • 2 min
FL: Senica proti Podbrezovej bez zraneného Pittnera

BRATISLAVA - Slovenský futbalový klub FK Senica sa v sobotňajšom záverečnom 33. kole Fortuna ligy doma proti Podbrezovej (začiatok o 17.15 h) bude musieť zaobísť bez obrancu Mareka Pittnera.

slovakia

left justify in out

Talentovaný 18-ročný bek si pred týždňom v dueli najvyššej súťaže v Košiciach (1:1) zranil zadný stehenný sval a v 38. min nútene odišiel z trávnika. Diagnóza hovorí o drobnej trhlinke na svale, preto ligovú derniéru proti "železiarom" Pittner neabsolvuje.

 

"Načahoval som sa, trochu pošmykol a pichlo ma vo svale. Pár týždňov to potrvá, kým budem opäť fit, našťastie je koniec sezóny. Aj keď ma mrzí, že posledný domáci zápas budem musieť vynechať," uviedol pre senický klubový web Marek Pittner, ktorý dostal od polovice marca príležitosť v zostave na pozícii krajného obrancu. "Svojou húževnatosťou dokazuje, že patrí na ligové trávniky," uvádza na margo mladého futbalistu z liahne FK Senica oficiálna internetová stránka klubu zo Záhoria.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona