FL: Ružomberok sa dohodol s Libercom na prestupe Ďubeka

NETKY.SK • 9 Júl 2014, 08:38 • 2 min
FL: Ružomberok sa dohodol s Libercom na prestupe Ďubeka

RUŽOMBEROK - Kapitán slovenského futbalového klubu MFK Ružomberok Tomáš Ďubek prestupuje do tímu trojnásobného českého majstra FC Slovan Liberec. Ako informovalo stredajšie vydanie denníka Šport, majitelia klubov Milan Fiľo a Ludvík Karl sa dohodli na transferovej čiastke za 27-ročného stredopoliara, ktorý mal ešte platnú zmluvu na Liptove.

slovakia

left justify in out

Ďubek prestal už v utorok trénovať s Ružomberkom, keďže sa podarilo dohodnúť podmienky jeho prestupu. Ešte večer odcestoval do Liberca, kde by mal v stredu predpoludním absolvovať lekárske testy a potom začať trénovať v tíme slovenského trénera Samuela Slováka.
      

"Bol to zvláštny pocit, keď som sa v utorok v Ružomberku balil," povedal Ďubek pre denník Šport. "Z Liptova odchádzam po dvanástich rokoch, bola v tom trochu nostalgia. Teším sa, že si vyskúšam niečo nové, čo ma môže posunúť ďalej v mojej kariére. Liberec má okrem českej ligy navyše pred sebou aj účinkovanie v Európskej lige."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona