FL: Paráda Mihalíka a žilinský triumf nad Myjavou

NETKY.SK • 26 Október 2015, 09:13 • 2 min
FL: Paráda Mihalíka a žilinský triumf nad Myjavou

ŽILINA - Žilinskí futbalisti sa po dvoch ťažkých prehrách s Podbrezovou (1:3) a Zlatými Moravcami (0:4) odrazili od dna a v nedeľňajšom súboji 14. kola Fortuna ligy si doma poradili s Myjavou 3:0.

slovakia

left justify in out

Prvý gól žlto-zelených strelil v 13. min Kamerunčan Ernest Mabouka, keď využil moment prekvapenia. Po hodine hry sa futbalovou parádou prezentoval striedajúci Jaroslav Mihalík. Prvým dotykom si na hrudi spracoval vysokú loptu a druhým ju volejom poslal do ľavého horného rohu myjavskej bránky. Brankár Matúš Hruška sa len obzrel tým smerom. Na konečných 3:0 pre favorita upravil v nadstavenom čase striedajúci Bosniak Nermin Haskič.
Myjavčania po nezdare v Žiline natiahli sériu prehier na tri zápasy. Žilina v neúplnej tabuľke po 14. kole zostane na treťom mieste, Myjava zasa na piatom.

Futbal - Fortuna liga 2015/2016 - 14. kolo - nedeľa:

MŠK Žilina - Spartak Myjava 3:0 (1:0)

 

 

Góly: 13. Mabouka, 61. J. Mihalík, 90.+ Haskič
ŽK: 70. Pečovský, 75. Mabouka - 41. Marček, rozhodovali: Pavlík - Pozor, Borsányi
Zostavy:
Žilina: Volešák - Mabouka, Králik, Škriniar, Letić (90.+ Mazáň) - Pečovský - Bénes, Paur - Špalek (75. Haskič), William Alves de Oliveira, Hlohovský (61. J. Mihalík)
Myjava: Matúš Hruška - Beňo, Jánošík, Banovič, Chovanec (62. Bílovský) - T. Kóňa - Marček, Duga - E. Daniel, Sládek, Ľ. Kolár (78. Karlík)

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies