FL: Odložený duel Nitry s Trnavou odohrajú v utorok, pravdepodobne na štadióne v Trenčíne

NETKY.SK • 4 December 2017, 09:51 • 2 min
FL: Odložený duel Nitry s Trnavou odohrajú v utorok, pravdepodobne na štadióne v Trenčíne

BRATISLAVA- Odložený zápas 18. kola najvyššej slovenskej futbalovej súťaže FC Nitra - FC Spartak Trnava odohrajú v utorok 5. decembra od 17.00 h.

slovakia

left justify in out

"Zainteresované strany sa už dohodli na náhradnom termíne. V krátkom čase sa potvrdí aj dejisko tohto duelu, s najväčšou pravdepodobnosťou ním bude štadión v Trenčíne," informuje web fortunaliga.sk.

 

 

V pôvodnom termíne v nedeľu 3. decembra o 14.00 h sa spomenuté stretnutie pod Zoborom medzi domácim nováčikom Fortuna ligy 2017/2018 a trnavským lídrom tabuľky nehralo pre nespôsobilý terén. "Ihrisko v Nitre bolo čiastočne pokryté ľadom a hlavný rozhodca Patrik Hrčka krátko pred plánovaným začiatkom vyhodnotil riziko zranenia aktérov ako príliš vysoké," dopĺňa informácia na oficiálnom webe najvyššej slovenskej futbalovej súťaže.

 

"Nie je dobré, že sa nehrá. Samozrejme, že by som bol rád, keby sa zápas odohrá na normálnom ihrisku. Bohužiaľ, terén je nespôsobilý. Verím, že náhradný termín sa nájde čo najrýchlejšie. Zajtra sa začíname pripravovať na Prešov," uviedol krátko po verdikte tréner Nestor El Maestro. 

 

Na súboj pricestovalo zhruba tristo priaznivcov andelov. Organizáciu má pod sebou FC Nitra. Ich stanovisko, ohľadom predaných vstupeniek, prinesieme na našom webe. Odporúčame si zakúpený lístok uchovať, pretože možno bude platiť pre odložený duel. Prípadne, komu termín nebude vyhovovať, vrátia sa mu peniaze.

 

Stretnutie sa po dohode klubov odohrá v náhradnom termíne v utorok 5.12. o 17:00 hod v Trenčíne. Termín musí potvrdiť ešte ÚLK.

 

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies