FL: Nikolič má zlomený nos, hrať bude v špeciálnej maske

NETKY.SK • 4 Marec 2015, 12:05 • 2 min
FL: Nikolič má zlomený nos, hrať bude v špeciálnej maske

TRNAVA - Futbalový stopér trnavského Spartaka Miloš Nikolič si v úvodnom jarnom zápase Fortuna ligy 2014/2015 proti Myjave (5:1) zlomil nos. Podľa informácie na oficiálnom webe "andelov" do zápasov bude môcť nastupovať vďaka špeciálnej maske.

slovakia

left justify in out

K jeho zraneniu prišlo v 26. minúte, keď v hlavičkovom súboji so Štefanom Pekárom trafil miesto do lopty do temena útočníka súpera. Napriek zlomenine odohral celých 90 minút, išiel aj do hlavičkových súbojov, za čo ho po stretnutí vyzdvihol aj tréner "červeno-čiernych" Juraj Jarábek.

 

Zlomenina nosa si vyžiada asi mesačnú liečbu, Nikolič ale v zápasoch chýbať nechce. "V Banskej Bystrici s najväčšou pravdepodobnosťou nenastúpim, no už v utorok nás čaká z pohľadu bodového zisku i prestíže veľmi významný zápas na Slovane a pri tom nechcem chýbať," povedal pre klubový web 26-ročný srbský futbalista.

 

Do zápasov bude môcť nastupovať vďaka špeciálnej maske. "Momentálne nemôže robiť silové veci a kontakty. Dostane masku, ktorá je z tvrdého plastu a zakryje takmer kompletnú tvárovú časť. Odlieva sa na mieru, je tam tolerancia, takže prípadný náraz mu nos nepoškodí. Bude v nej však vyzerať ako Zoro pomstiteľ," uviedol masér Spartaka Patrik Gogolák.

 

Okrem Nikoliča bude trénerovi Jarábkovi v piatkovom stretnutí na banskobystrických Štiavničkách (6. marca o 17.30) chýbať pre svalové problémy aj útočník Martin Vyskočil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies