FL: Mikinič z Trnavy do Podbrezovej, Spartak získal dvoch Afričanov

NETKY.SK • 5 September 2015, 09:08 • 2 min
FL: Mikinič z Trnavy do Podbrezovej, Spartak získal dvoch Afričanov

TRNAVA - Futbalistov Spartaka Trnava okrem Davida Depetrisa posilnili aj dvaja hráči z afrického kontinentu. Sú nimi stredopoliar z Mali Niare Benogo a ofenzívny stredopoliar z Pobrežia Slonoviny Kouakou Privat Yao. Informoval o tom oficiálny web klubu. Na odchode je naopak krídelník Tomáš Mikinič, ktorý bude hosťovať v Podbrezovej do konca sezóny.

slovakia

left justify in out

Benogo prišiel do Trnavy na hosťovanie do konca kalendárneho roka z ghanského klubu Inter Allies a Spartak má možnosť uplatniť si na neho opciu na dvojročnú zmluvu. "Upozornil nás na neho hráčsky agent Juraj Vengloš, ktorý má o ňom dobré referencie. Zapojil sa u nás do tréningového procesu, tréner Ivan Hucko sa vyjadril, aby zostal. Hosťovanie berieme zároveň aj ako jeho skúšku. V zime sa rozhodneme ako ďalej. Momentálne sme v zlej situácii, pretože zranenia niektorých hráčov vyzerajú byť dlhodobejšieho charakteru. Potrebovali sme káder doplniť, mali sme snahu získať hráčov aj z domácich zdrojov, ale neprišlo k dohode," uviedol prezident Spartaka Dušana Keketi starší.

 

Do Spartaka prišiel aj 24-ročný Kouakou Privat Yao. Ten už nastúpil aj za rezervný tím Spartaka v súťažnom stretnutí v Dolnej Ždani. Yao na jar pôsobil v Jaslovských Bohuniciach, kde ukázal veľký potenciál. V minulosti hrával za španielsky CD Madridejos, v Trnave je na hosťovaní zo Senca.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies