FL: Michalovce náročnú štvorzápasovú šnúru zakončia u majstra

NETKY.SK • 30 September 2015, 14:36 • 2 min
FL: Michalovce náročnú štvorzápasovú šnúru zakončia u majstra

BRATISLAVA - Futbalisti nováčika najvyššej slovenskej súťaže MFK Zemplín Michalovce majú za sebou tri zo štyroch ligových duelov s náročnými súpermi, ktorí patrili pred sezónou 2015/2016 k najväčším ašpirantom na popredné umiestnenie.

slovakia

left justify in out

Po prekvapujúcom víťazstve v Trnave (1:0) a domácej prehre so Slovanom Bratislava (1:2) nestačili v nedeľu hráči Michaloviec v Žiline na domáci MŠK (0:2) a v tabuľke Fortuna ligy im v súčasnosti patrí predposledná 11. priečka so 7 bodmi. Na desiatu v klasifikácii Skalicu majú trojbodové manko, naopak pred poslednou Podbrezovou dvojbodový náskok.

 

"Začiatok tejto série bol super, získali sme tri body na novom trnavskom štadióne. Veľká škoda, že sme v následnom dueli so Slovanom nedosiahli remízu, ale pre mňa to bol jeden z najťažších zápasov. Nevyšlo nám to ani v Žiline, ktorá bola lepšia a vyhrala zaslúžene. Tieto stretnutia sú už za nami a my sa už teraz sústredíme na ďalší duel," cituje oficiálna internetová stránka michalovského klubu, odvolávajúca sa na denník Korzár, slová defenzívneho stredopoliara Tomáša Sedláka.

 

Tridsaťdvaročný popradský rodák (nar. 3. februára 1983), ktorý sa do MFK Zemplín vrátil v lete po necelom ročnom hosťovaní práve v rodnom meste, vie, že najbližšie sa mužstvu postaví do cesty úradujúci slovenský šampión a líder tabuľky Fortuna ligy AS Trenčín. Hráči tímu spod hradu Matúša Čáka po jedenástich odohraných kolách získali o 19 bodov viac ako futbalisti Michaloviec, navyše proti "východniarom" nastúpia v sobotu 3. októbra o 18.20 h v domácom prostredí. "Tréneri nejakú taktiku na Trenčanov určite pripravia. Budeme hrať na ihrisku s umelou trávou, takže musíme sa čím skôr tomuto povrchu prispôsobiť. Verím, že budeme úspešní, treba však hrať odvážne a znepríjemňovať im ich hru," skonštatoval Tomáš Sedlák a dodal: "Myslím si, Trenčín a Žilina sú dva najlepšie futbalové tímy na Slovensku. Už nejakú dobu majú svoj systém, vedia, čo chcú hrať, majú výrazné držanie lopty. Nečaká na nás nič ľahké."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona