FL: Mark Burchill novým asistentom trénera v Slovane

NETKY.SK • 4 Júl 2016, 08:27 • 2 min
FL: Mark Burchill novým asistentom trénera v Slovane

BRATISLAVA - Účastník futbalovej Fortuna ligy ŠK Slovan Bratislava sa posilnil na poste asistenta, k trénerovi Nikkovi Papavasiliovi získal Škóta Marka Burchilla. Informáciu priniesol oficiálny klubový web.

slovakia

left justify in out

Pre tridsaťpäťročného Škóta pôjde o opätovné stretnutie s aktuálnym kormidelníkom Slovana, ešte počas hráčskej kariéry ho koučoval v cyperskom klube Enonis Neon Paralimni.

 

Bývalý hráč slávneho škótskeho tímu Celticu Glasgow sa v sezóne 2013/2014 začal orientovať už aj smerom k trénerskému remeslu, v Livingstone zastával najskôr post hrajúceho asistenta trénera, od decembra pôsobil vo funkcii hlavného trénera. Počas pôsobenia na lavičke triumfoval v Škótskom vyzývacom pohári. Pre problémy vo vnútri klubu skončil v decembri 2015 Burchill na lavičke tímu. Svoju premiéru si odbil v stretnutí Európskeho pohára UEFA, keď pôsobil na lavičke v zápase s albánskym FK Partizani Tirana.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies